Boek
Nederlands

Bevers

Ditte Merle (auteur), Hester Van Der Grift (illustrator)
Bevers zijn grote knaagdieren. De grootste van Europa. Ze leven in en bij het water. Daar knagen ze bomen om en slepen ze met stammen en takken. Waarom doen ze dat? En… klopt het dat ze hun eigen keutels eten?
Onderwerp
Bevers
Titel
Bevers
Auteur
Ditte Merle
Illustrator
Hester Van Der Grift
Taal
Nederlands
Uitgever
Etten-Leur: Schoolsupport, © 2022
23 p. : ill.
ISBN
9789086647682 (hardback)

Over Ditte Merle

Ditte Merle (Amsterdam, 12 mei 1951) is een Nederlandse kinderboekenauteur.

Biografie

Merle was eerst werkzaam als lerares en (vanaf 1990) hoofdredacteur van onderwijstijdschrift Natuur aan de Basis. Ze is sinds 1998 fulltime schrijver.

Bibliografie

  • 1984 De rat (De Ruiter)
  • 1986 Ergens onder een blaadje (Van Holkema & Warendorf)
  • 1986 Heide (De Ruiter)
  • 1988 Au! Dat beest prikt! (Van Holkema & Warendorf)
  • 1989 De kameel (De Ruiter)
  • 1991 De brandnetel (De Ruiter)
  • 1991 Het nijlpaard (De Ruiter)
  • 1994 Een tuintje maken (De Ruiter)
  • 1997 Kleine kriebelbeestjes (Van Reemst Uitgeverij)
  • 1997 IJsberen en andere draaikonten in de dierentuin (Van Reemst Uitgeverij)
  • 1998 Poep van dieren (EPN)
  • 1998 Lekker …Lees verder op Wikipedia