Boek
Nederlands

De oorlogen van de clans

Erin Hunter (auteur), Ans Van der Graaff (vertaler)

De oorlogen van de clans

Erin Hunter (auteur), Ans Van der Graaff (vertaler)
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Ontdek de geheimen van je favoriete krijgskatten! In deze unieke editie kom je alles te weten over de aanvals- en gevechtstechnieken van de verschillende Clans en hoe ze hun territoria daarbij strategisch inzetten. Bovendien bevat dit boek nooit eerder vertelde verhalen over de belangrijkste veldslagen in de geschiedenis van de Clans!
Onderwerp
Katten
Titel
De oorlogen van de clans
Auteur
Erin Hunter
Vertaler
Ans Van der Graaff
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Battles of the clans
Uitgever
Mechelen: Fantoom, 2020
209 p. : ill.
ISBN
9789059247604 (hardback)

Over Erin Hunter

Erin Hunter is een pseudoniem dat wordt gebruikt door een schrijverscollectief bestaande uit Cherith Baldry, Kate Cary, Tui Sutherland, Gillian Philip, Inbali Iserles en Victoria Holmes als redactrice. Erin Hunter is vooral bekend van de boekenserie Warrior Cats. Andere werken die onder dit pseudoniem worden uitgegeven zijn de series Seekers, Bravelands en Survivor dogs.

Op Sutherland na, die in de Verenigde Staten woont, wonen alle schrijfsters in het Verenigd Koninkrijk. Het idee voor Warrior Cats en Seekers komt van Holmes, die de personages en verhaallijnen bedenkt. Baldry, Cary en Sutherland, die elkaar nog nooit ontmoet hebben en voornamelijk via e-mail communiceren, zijn verantwoordelijk voor het schrijven van de manuscripten. Holmes verricht redactiewerk om ervoor te zorgen dat het hele boek leest alsof het door één schrijfster geschreven is (Erin Hunter). Philip en Iserles voegden zich als laatste bij het collectief e…Lees verder op Wikipedia