Boek
Nederlands

Fake trip

Margje Woodrow (auteur)
+1
Fake trip
×
Fake trip Fake trip

Fake trip

Margje Woodrow (auteur)
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Fake trip is een actuele en bloedstollende jeugdthriller van Margje Woodrow, voor fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Voor stoere jongens en meiden vanaf 13 jaar. Met politie niet betreden-elastiek.

Fake it till you make it…

Een vierdaagse schooltrip naar Barcelona. Iedereen hoopt te chillen op het strand en wil stiekem het nachtleven verkennen. Helaas staan er verpli
Onderwerp
Schoolreizen
Titel
Fake trip
Auteur
Margje Woodrow
Taal
Nederlands
Uitgever
Utrecht: Uitgeverij De Fontein Jeugd, © 2019
283 p.
ISBN
9789026151149 (hardback)

Over Margje Woodrow

Margje Woodrow (15 april 1975) is een Nederlandse schrijfster van jeugdthrillers voor jongeren. Tot 2015 was Woodrow onderwijzeres op basisscholen in Tilburg. In 2013 debuteerde zij met Examendeal.

Haar boeken zijn in 2018 en 2019 genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

In 2019 was zij een van de drie auteurs die een bijdrage leverde aan de gratis bundel voor de Boekenweek voor Jongeren.

Bibliografie

  • 2019: Buitenspel
  • 2018: Snitch
  • 2017: Verwoest
  • 2015: Kater
  • 2014: Geraakt
  • 2013: Examendeal
Lees verder op Wikipedia