Boek
Nederlands

Waar is Wally? : in de schijnwerpers

Martin Handford (auteur)

Waar is Wally? : in de schijnwerpers

Martin Handford (auteur)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Hallo... Wally-fans? Zijn jullie daar? In dit nieuwe boek van Waar is Wally? is de zoektocht naar Wally en zijn vrienden extra moeilijk gemaakt: alle zoekplaten zijn in het donker gehuld! Gelukkig zit er een magische zaklamp in dit boek. Schuif het zoeklicht in de zijkant van elke pagina en licht de verduisterde prenten op. De zoektocht kan beginnen!
Extra onderwerp
prentenboeken
Titel
Waar is Wally? : in de schijnwerpers
Auteur
Martin Handford
Uniforme titel
Where's Wally? The spectacular spotlight search
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Where's Wally? The spectacular spotlight search
Uitgever
Antwerpen: Standaard Uitgeverij, 2018
[14] p. : ill.
ISBN
9789002266096 (hardback)

Over Martin Handford

Martin Handford (Hampstead, Londen, 1956)is een Engels kinderboekenschrijver en -illustrator die vanaf de jaren negentig bekendheid verwierf door zijn "Where's Wally?"-boeken (Nederlands: "Waar is Wally?").

Zijn Wally-serie kwam erop neer dat in deze zogenoemde zoekboeken in grote illustraties een in rood en wit geklede man gevonden moest worden: Wally. De boeken verschenen in meer dan 25 landen, waaronder Japan en de Verenigde Staten. Vanaf 1987 verschenen er zes klassieke "Waar is Wally?"-boeken, variërend in moeilijkheidsgraad. Daarnaast bracht Handford een aantal speciale Wallyboeken uit die vooral bedoeld waren als merchandise, zoals verzamelalbums en stickerboeken.

Lees verder op Wikipedia