Boek
Nederlands

Happy hond : kookboek

Maureen Du Toit (auteur)
+1
Happy hond : kookboek
×
Happy hond : kookboek Happy hond : kookboek

Happy hond : kookboek

Honden zijn, net als veel van hun baasjes, échte lekkerbekken. Dus waarom zou je deze passie niet met elkaar delen? In HAPPY HOND beschrijft Maureen, foodie in hart en nieren, gezonde en verantwoorde recepten voor lekkere snacks voor je trouwe viervoeter. Van appel-kurkumapretzels tot bananen-blauwebessencupcakes en van zoeteaardappelpoffertjes tot aardbeien-kokosdonuts. Gezond en vooral makkelijk
Titel
Happy hond : kookboek
Auteur
Maureen Du Toit
Taal
Nederlands
Uitgever
Alkmaar: Pepper books, 2022
85 p. : ill.
ISBN
9789020608984 (paperback)

Over Maureen Du Toit

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Elwin7

Maureen du Toit (achternaam oorspronkelijk uitgesproken zoals men het schrijft, maar ondertussen uitgesproken als ‘du twa’), (Lesotho, 21 juli 1974) is een Nederlands actrice, kinderboekenschrijfster en presentatrice.

Du Toit werd geboren in Lesotho in Afrika. Ze werd geadopteerd door een Nederlands gezin toen ze een jaar oud was, waarna ze op haar vierde definitief naar Nederland vertrok. De achternaam van haar adoptieouders is Eerdmans, waardoor ze ook bekend is onder de naam Maureen Eerdmans. Ze groeide in Nederland op in Bilthoven.

Du Toit volgde na haar middelbare school een theateropleiding van een jaar in Uppsala. Terug in Nederland speelde ze vier seizoenen (640 afleveringen) de rol van Lisa Zoomers in de soap Goudkust. Daarnaast speelde ze eerder in de dramaserie De Winkel op RTL 4.

In 2000 besloot ze te stoppen met televisiewerk om aan het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie een studie psychologie te gaan doen. E…Lees verder op Wikipedia